Контакти
Монтана Ниш

АГЕНЦИJА ЗА РЕГИОНАЛНИ РАЗВОJ И БИЗНИС ЦЕНТАР 2000 – МОНТАНА, БУГАРСКА


Адреса: Бугарска, 3400 Монтана, ул. А. Батенберг бр. 2

 

Тел.: +359 96 300 760

Факс.: +359 96 300 740

e-mail: office@arrbc-montana.org;

Web site: www.arrbc-montana.org

ПРИВРЕДНО ДРУШТВО РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА РАЗВОJ МАЛИХ И СРЕДЊИХ ПРЕДУЗЕЋА И ПРЕДУЗЕТНИШТВА – НИШ, СРБИJА

 

Адреса: Србија, 18000 Ниш, ул. Добричка бр. 2

 

Тел.: +381 18 255-693

Факс.: +381 18 255-693

e-mail: rcmsp@rcmsp.rs

Web site: www.rcmsp.rs

Име *

Телефон

E-mail *

Порука: *

Анти спам код*

Учитајте нови код

Име *

Телефон

E-mail *

Порука: *

Анти спам код*

Учитајте нови код